Två mornar

I rad har jag vaknat 6.30 kaffesugen som bara den. Min kropp är van att inta en temugg kaffe kl 5.30. Sen är jag pigg som en 🐟. Maken är i stort sett alltid uppe före mig så även han fick morgonkaffe.

Oftast behöver jag endast titta på koppen och mitt huvud signalerar till magen (eller om magen signalerar till huvudet?) måste bajsaaaa! Sen svidade jag om till träningskläder för att gå en rask promenad med fåglarna som sällskap.

Att gå endes havet ensam med naturens ljud som sällskap är banne mig oslagbart. Jag gick samt joggade om vartannat. Stannade även och filmade lite. Fick ihop 5 km. Väl hemma dressade jag om till bikini och gick ner för ett morgondopp. Det var jag och ingen annan.

Helt ensam stod jag där i solen. Vattnet var så hisnande kallt mot min varma kropp så jag tappade bitvis andan. Jag kom dock i med huvud och allt. Så oerhört befriande och skönt.

När jag kom upp ville jag ge ifrån mig ett Ronja skrik av glädje. Lycklig ända in i själen. Helt ensam på en lång vacker strand efter morgonens mysjogg. Oslagbart härligt. Det är åter de små sakerna i livet som kan ge den bästa känslan av lycka ❤️

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s