Alla onda ting

Kan vara tre. Min man har en mancold, ute är det icecold ( vi skulle åkt hoj ) och igår bet jag sönder en plomb. Tror på riktigt jag ska livnära mig på välling och bubbel resten av mitt liv. Flytande föda.

Jag pratade in en lång harang på Folktandvårdens svarare igår. Jag har inte haft hål sen jag var 14 år. Nu pajar de fyllningarna en efter en. Är man som jag inte längre i övre medelåldern så sker dessa ting. Jag bad och bönade om en tid och löständer då vi ska på semester.

Imorse ringde telefonen 07.57. Jag ombads att infinna mig i Alunda inom en timme. De som står mig nära vet hur jag fungerar. Jag är så imponerad över att jag 08.40 var inne på mottagningen. Då hade jag hivat en kaffe, deodorantat och kastat mig i bilen med min privatchaufför. Naturligtvis flossade jag och borstade tänderna innan.

Nu har jag en provisorisk lagning och fick inte löständer. Sen packade vi och satte oss i bilen. Jag fick bara äta lättuggad mat. Intog gröt. När vi kom till Uppsala 11.30 var jag hungrig. Alla som säger att gröt mättar ljuger. Jag höll ut till 14 tiden sen vart det MAX.

Nu är vi på ett litet hotell i Karlskrona. Har ätit på deras restaurang. De har även ett litet bryggeri ( öl) så Robban är nöjd. Staden ser trevlig ut. Vi har vandrat endes kullerstensgator och kikat runt. Städer vid havet för mig till min hemstad Vasa. Jag kan längta dit så hjärtat värker.

Inte långt från hotellet ligger ett militärområde där man inte får fotografera. Det är nog ett av de få tillfällen då jag vill vara oerhört olaglig. Jag såg en ubåt!! Imorgon gör vi stan pigga och raska. Må hända jag hittar något fint på stan .

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s