Onkelenkel

Är stället vi bor på. Ett pensionat som är fullt av värme och stök. Här finns ingen TV. Mig stör det inte. Vi kollar fotbollsresultat i telefonen.

Dagen började med en chock. Meddelande i Kivra från Skattemyndigheten. Tänkte radera det först men något i mig sa nej. Klickade mig in och har fått en uppmaning om min deklaration. Jag har glömt att deklarera. Jag satt där som fågelholken fredrik och fattade inget. Jag skickade in den för länge sen?! Men se! Tanten hade inte klickat sig ända fram. Jag som tjatade hål i huvudet på Lina om hennes deklaration. Ja, ja! Nu är det gjort och jag får böta. Tant goes kriminell!

Vi har idag gjort Simrishamn och Ystad. Sett var Mr Ranelid bor och av en händelse hittat Mandelmannsgård. De var till min stora sorg fullbokade. Annars hade jag/vi hälsat på Gustav och Marie.

Nu hänger vi här på Onkelenkel. Jordgubbar och rödtjut, fint rum men inte egen toa. Mitt mantra är : Det kommer att gå bra. Ska sluta oroa mig över den biten. Jag är stor nu 😊.

Imorgon fyller han som jag älskar högt 50 år. Han låtsas inte om det. Han har fått sin present i vintras ( skidor med svåra skador). Han blir bjuden på middag imorgon och kärlek och sång. Livet ni vet, livet ❤️.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s