Idag är inte

En vanlig dag, det är nämligen Robbans 50 årsdag. Vilket är skälet till att vi är här på vackra Österlen. Han har snarkat sig igenom natten på Onkelenkel då han är jätteförkyld. Annars tror jag han är nöjd med sin födelsedag hittills. Jag har varit extra snäll och pysslar om honom. Dessutom fick han av Caroline här en svensk flagga till frukost.

Idag har vi varit så oerhört ” turistiga”. Riktiga turister minsann. Bara solhatt och kikare som fattades. Vi har besökt Borrbystrand.

Efter det åkte vi till Alestenar .

Om ni tittar noga ser ni stenarna och där fanns en massa kor. Jag har lite koskräck därav diffus bild. Men jag såg stenarna på håll och kobajs. Robban den modige gick ända fram. Känner att jag har en del att bearbeta här. 😳.

Vi har även besökt en butik med inredning samt kläder reunionhome.se Efter det var det dags för lunch. Hittade ett ställe med stenugnsbakad pizza samt ljuvlig räksallad. Eftersom jag fått höra talas om Österlens Chokladfabrik avslutades det hela där. Jag har intagit en pralin på plats samt köpt med 6 st hem till rummet.

Ikväll äter vi middag här på pensionatet. Caroline frågade vad Robban gillar. Jag sa kött. På grund av det serveras ikväll helstekt ryggbiff ( lokalproducerad) samt potatisgratäng. Maken är väldans nöjd över kockensval.

Imorgon far vi hemåt. Vi har åkt över 100 mil i bil. Österlen är så vackert och vi har det så bra ❤️.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s