Sommaren 2019

Har än så länge varit kall, grön, frodig och snorig. Jag har investerat i två nya bikinis. De är fina. Den ena har jag typ tittat på. Tur det finns resor att köpa längre fram.

Asta och Gösta slog till och deodorantade sig idag. De skulle fara söderöver en sväng. Det är bra att titta till ägorna och se över postkommunikationen. Ett måste i dessa inbrottstider.

Väl hemma kunde de unisont konstatera att posten var tråkig, gräset helt ok och inte en tjuv innanför döra. Gösta har nu kompletterat larmet med såna däringa moderniteter en kamera. Asta känner att hon i framtiden kommer att bo i Gimos Fortknox. Larm, tjut, kameror och lampor åt alla håll. Hagelbössan laddad under sängen. Gösta han kan han. Han knegar på bara ho är nöjder.

Väl tillbaka i vagna spisa de på lite rester. Ibland önskar sig Asta en dag utan mat. Tyvärr är det i realiteten omöjligt pga humörsvängningar. Idag var dock en dag då det intogs rester. Ett piller som mättar hade varit perfekt.

Eftersom både Asta & Gösta fortfarande är lätt klena började de samspråka om hjälmarna och deras fantastiska motorcykel Svarta Pärlan. Bläck Pärl på engelska. Asta gillar att svänga sig med det språket. Gösta needs a tolk. Här satt de då med hjälmar på hövve i 45 minuter och försökte få kontakt i ett förtält.

Astas största problem var håret och sminket. Allt satt typ kvar i hjälmen. Ja, inte håret dock. Hör du mig? Var en återkommande fråga. Asta smög in i husvagnen så de skulle få lite avstånd. Samtidigt var ho gla över att ingen kom.

Kommunikationen fungerar inte. Varken på svenska, engelska eller med eller utan hjälm.

Nu sitter de tu med värmen på i förtältet. Asta nyser med en kopp kaffe i näven. Gösta har fått hem en rök från Suomi. Asta är tolk ibland även här. Denna kalla sommar må de köpa fisk att röka något annat alternativ finns int.

Det må vara tråkigt med kyla och regn. Men allt är ok så länge hjärtat är varmt.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s