Vissa dagar

Går rakt in i hjärtat. Robban har fyllt år och idag kom La familja Löthman. Nu kunde de äntligen fira honom. Vi bjöd på grillat och de bjöd på kärlek, presenter och skratt. Att få tillbringa tid tillsammans värmer in i hjärteroten.

Asta & Gösta är på bättringsväg. Det hostas och snoras men febran är borta. En hel vecka av tre veckors semester åt hel_ete. Så kan det vara. Nu ser vi ljuset i tunneln. Jag surfar september resor så skärmen glöder. Lata dagar vid medelhavet är tanken. Innan det har vi en vecka kvar att avnjuta med ännu ett firande.

Vi har 17/7 varit gifta i 25 år. Hur gick det till? Vad hände och vart tog tiden vägen. Jag minns det som igår när jag Anne 28 år ringde upp Robban 21 år och inviterade honom på fika. Vi var en stor snackis på byn. Det är 28 år sen. Nu ska vi fira silverbröllop. Jo, jo fint ska det vara. Asta ska ha papiljotter i håret och såna där fina blommor i näven på ett svartvitt foto.

Apropå det så frågade Elliot flinandes om allt var svartvitt när jag berättade om min barndom. Unge!!! 😁.

Mina/våra fantastiska barnbarn blir 7,13,15 och 18 år i år. Tre av fyra är snart längre än mig. Alla är olika individer och de fostrar varandra på sitt sätt. Att bjuda på mat till den klanen är helt fantastiskt intressant. Det går en orkan över bordet och allt är slut.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s