Vi firar 25 år

Som man och hustru idag. 25 år i nödoch lust. 25 år med glädje och sorg. Vi har bott tillsammans i 28 år. Levde i synd i tre år innan vi slog till. Nu är vi ganska mycket äldre. Åren har varit fantastiska, turbulenta, glädjefyllda och ibland fyllda av sorg och elände. Men mest har de varit och är de fyllda av kärlek.

Han är min bästa vän, make, styrka och klippa i livet samt den jag kan irritera mig på bara han tuggar fel en frukost. Han är den som får genomlida mina mannekänguppvisningar när jag shoppat eller när vi shoppar. ( Jag shoppar han säger allt är fint så det ska gå fort). Han skämmer bort mig med kärlek och vänlighet. Han snarkar hemskt när han sover och jag har vant mig.

Han är en av de vänligaste människorna jag känner med ett enormt hjärta som klappar för mig. Han vann mitt hjärta då min dotter en gång i tiden inkuderade honom i vår familj. En relation är inte alltid enkel men så komplicerat har detta inte varit. Vi fungerar väldigt väl tillsammans. Jag är den som är hispig, stressad och superenergisk. Han är stabil lugn och tar ner mig på jorden.

Nu checkar vi in på hotell, dricker äkta champagne och firar oss. ❤ Det är kärlek det.

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s