Hemma 19/7

Efter tre veckors frånvaro från hem och hus är vi nu på hemmaplan. Har jag haft en bra semester? Ja och nej. Hade jag/vi fått vara friska hade den varit än bättre men jag är nöjd. Vi har hunnit med Österlen, 50 årsdag och 25 årig bröllopsdag. Sovit massor. Att sova i en husvagn är det ultimata. Jag somnar ovaggat och sover mellan 8-9 timmar. Helt underbart skönt.

Vad har jag då lärt mig denna ledighet? Jo, att det inte är nödvändigt att ha med sig mycket kläder då jag ändå använder det jag tycker om. På Rullis hasar jag alltid runt i mjuka, sköna kläder. I år har jag använt raggsockar mer än någonsin förr. Jag har till och med gått runt i tunn täckjacka kvälstid för att inte frysa ihjäl. Men int een enda natt har vi haft värmen på. Kan vara ett skäl till god sömn. En morgon vaknade jag iskalla kinder i husvagnen. Sen är det så mörkt i vagnen. Hemma har vi persienn och solen eller ljuset smiter som in. Nu investerar vi i mörkläggningsgardiner.

Vi passade även på att boka en resa till Skiahos lite längre fram. Vi spenderade en vecka där för 4 år sedan. Ikväll är det umgänge med vänner som gäller och imorgon ska vi på sommarfest.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s