Sommarkväll

I skinnställ är bland det bästa jag vet. Det är så många sommarkvällar som ska lagras in i minnet för att tas fram när Kung Bore anländer. Sittdyna på Rullis i sanden på stranden med ett glas bubbel. Ivrigt beskådande solnedgången som setts så mången gång förut.

Grillkvällar med barn och barnbarn hysteriskt fnittrandes åt allt och ingenting. Slåss med mygg och knott, kastspö i handen och kampen om vem som får flest fiskar om någon får en fisk alls.

Sommarkväll i träningskläder flåsandes Lofsanintervaller.När du inser hur långt du kommer på 27 minuter intervaller och klarar det även om du känner dig som Fille Flodhäst bitvis på grund av förkylning som varat länge. Glädjen efteråt är fantastisk.

Sommardag och kväll med goda vänner i uterum, förtält eller på en brygga i skärgården. Babbel, bubbel och vänskap. Livet när det är som bäst. Att minnas och njuta av det som sker och av vänskap, närhet, kärlek och värme. Vänner som du har sedan länge och vänner som du alldeles nyligen funnit och vunnit. ( Och de har vunnit mig 😀 ).

Sommarkväll med rea på Lindex och du inser att du kan klicka hem klänningen du kikat på för 149 istället för 499. Det är också en höjdar känsla.

Sommarkvällar och sommardagar är helt fantastiskt underbara även om det ibland regnar småspik och raggsockarna är på. Ljuset, ljuden, livet och lättsamheten. Inga bekymmer. Vem vill inte ha det så.

Hakuna matata man blir lycklig och glad…………………………<3

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i kärlek, Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s