Vardagslivet

Är igång och jag har arbetat en vecka. Väntrummet på vårdecentralen är fullt på morgonen när det är drop in. Vi människor insjuknar även under sommaren. Personalstyrkan är mindre än halv. Tempot är relativt lugnare. Dagarna är dock fortfarande lika långa och jag funderar på att gå ned i tid eller helt enkelt byta arbetsplats. Min kropp är inte hel och jag känner av det. Inte lätt att byta heller då jag verkligen stortrivs med mina arbetskamrater. Men!! Hälsan går före allt annat. Jag vill arbeta närmare mitt hem. Just nu är jag alltid borta 11 timmar om dagen.

Idag kliver vi upp på Black Pearl för en hojtur till Jukka & Cilla. Vi får fin främmande från Finland. En av våra kusiner med respektive och son kommer på visit. Vi har inte direkt åkt massor av hoj dena sommare heller pga kyla. Föra sommaren var det pga värme. I och för sig har vi inte åkt de sista dagarna då det varit alldeles för varmt. idag utlovas ” endast” 29 grader. Kan vara nog så varmt i skinnställ :D.

Appen från Ving visar att vi har 50 dagar kvar till Skiathos då vi förlänger vår sommar. Maken och jag kommer aldrig bli rika. Kan hända att vi i pensionsåldern sitter och svär över att vi inte sparade mer pengar. Mitt tänk och även makens är att vi inte ens vet om vi når pensionsåldern. Vi ska roligt och uppleva här och nu. Jag vet att jag kommer att bli en väldigt fattig pensionär med tanke på hur mitt arbetsliv sett ut i många år. Dock ämnar jag inte lägga ner energi på att grunna på det nu.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vardagslivet

  1. iashemlis skriver:

    Jag tycker ni gör rätt, lever NU. Tänk hur många som tänker ”när vi går i pension.. då skall vi”… O så händer något. 🙄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s