Tant gnäll!

Till dig som sitter med mobilen på campingtoaletten,sluta med det! Köerna till toan är långa och alla ( generalisering) långbajsar!? 😳Har man dessutom problem med magen krisar det ordentligt när folk spelar Candy crusch under mugg besöket.

Så! Nu har jag fått ventilera. Himla skönt. Vi är på Rullis och det är resten av Sverige också. Otroligt mycket folk här.

Vi var hos Jukka och Cilla igår för att umgås med en del av den finska släkten 🇫🇮❤️. Älskar att vi tagit upp umgänget. Sjöng och skrattade, njöt av god mat samt ett dopp i havet. Vi fick jättefina presenter med Mumin och Tom of Finland motiv .

Min urfinska gen vaknar till liv och hjärtat sjunger av ren lycka. Jag förstår vad de säger men är sämre på att prata finska. Nu har jag bestämt mig för att bättra på modersmålet. Tänkte att podd och ljudbok på Finska bör vara bra.

Efter glatt umgänge tog vi hojen vidare till playa del Rullsand. Här är vi nu utan mat och med lätt packning. Allt hann stänga innan vi var framme. Ägg fanns. Ägg är alltid räddaren i nöden och kaffet. Nu bad!

❤️

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s