Morran muntergök

Kan ni kalla mig för numera. Jag har för tillfället väldigt svårt att hitta den riktiga glädjen i livet. Det vill sig som inte. Någonstans känns det som om allt kommer ikapp dig i livet och biter dig i baken. Jag gör det jag ska, funderar mycket och tänker att livet inte endast kan vara arbeta, äta, sova och så vidare. Mina dagar är för långa. Jag har inget liv, ingen fritid hinner inte umgås med min familj. Jag ser mig nu om efter nytt arbete gärna närmare Gimo. Hör ni något så hojta.

Det är som sagt inte lätt att hitta arbete på landet och jag trivs så bra med mina vänner på Gränbystadens vårdcentral men det kostar på. Sover jättedåligt. Har verkligen usel sömn just nu. Zombieapokalypsen har fått en ny innebörd när Asta kliver ur sängen efter allt för få timmars sömn. Kan inte någon bara stoppa alla tankar som snurrar i detta vackra huvud 24/7.

Jag jobbar stenhårt med att tänka positiva tankar. Tänker att allt ordnar sig. Men utan sömn ordnar sig inte ett skit. Simple and plain as that. Jag pratade med maken i helgen som var. Berättade mina tankar, rädslor om mitt självförakt. Han tittade på mig med medlidande och frågade: ” Har du tid till terapeuten snart”? 😀 Tur han står ut med mig och känner mig väl.

Morran Muntergök ska nu köra igenom kroppen i ett bra träningspass i uterummet. Hon har precis packat ner mörkläggningsgardiner hon beställt och sänder de åter. De var jättefula. Här ska inget fult in. Och som hon längtar till kommande onsdag och sitt frisörbesök. Alltså hur kan håret växa så fort när du vet att du har en vecka kvar? Kommande vecka hade jag något inbokat alla dagar utom torsdag.

Det är hudkliniken på måndag, Fiffidoktorn på tisdag, frisör på onsdag och terapeut på fredag. ( Robban kan andas).  Jag har bokat av underredsbehandlingen och tar den senare. Flexen på jobbet räcker inte till annars. Men Lotta!! Som jag saknar dig. Vi ses på onsdag <3,

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s