Hur beskriver

Och återger jag känslan när jag idag plaggade om för att springa intervaller i skogen. Dofterna, ljuden eller mer tystnaden och pipandet av min timer som talade om när jag skulle växla tempo. Sensommarens dofter och fukten är speciellt. Ibland går träningen så galet bra, idag var en sån dag. Jag kände mig oerhört stark. Är dock ingen snabb löpare men höll ett hyfsat bra tempo. När jag sprungit klart joggade jag ner till stranden, slet av mig linnet och hoppade i vattnet. ( Hade sportbehå, vill inte skrämma folk). Det var jag samt en familj på tre personer på hela stranden.

Vi packade ihop oss för att åka hem mellan skurarna. Väl hemma är det dags att packa upp, planera middag för kommande vecka mm. Det första jag upptäcker är att plattången är kvar på Rullis. Jag har två och båda är där. Jag plattar inte hela håret numera, nästan inget alls faktiskt. Viker in kanterna av lockarna så de inte står rätt ut. Tur jag har vänner som jag kan låna utav 🙂 .

I helgen har vi umgåtts en del med våra nyfunna vänner A och P, jätte trevligt. Nästa helg är det dags för säsongavslutning med fest. Sen är det halva augusti och hela september kvar. Jag hinner med flera löpturer och dopp innan säsongen är slut. Jag har bara en fråga. Vart tog denna sommar vägen????????? Hur kan tiden gå så fort?

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s