När det är

22 grader varm en sensommarkväll och jag har landat i uterummet med massa tända ljus och ett glas rosé. Vi har haft barnen här på övernattning, två av dem. Elliot har varit och är jätte sjuk. Han har körtelfeber och halsfluss och på det fick han halsböld.

Igår morse efter flera dagar på antibiotika vaknade han med 39.8 i feber. Akuten i Östhammar med remiss till Ackis och öron-näsa-hals. Jobbar man inom min bransch förkortas det ÖNH.

De spräckte hans böld med tång. Lina ringde och det hade varit hemskt. Han skrek av smärta. Ungen har tappat 6 kg. Han är smal redan innan och lång och ståtlig ❤️. Nu är han dock piggare. Morfar hämtade hem de idag på förmiddagen. Robban är fantastisk.

Vad hittade då vi på med Elias, Melker och Flora. Jo, vi körde tacobuffé. Jag lekte med Barbie ( inte min favvo syssla i denna ålder). Flora i sin tur har hittat en ny leksak. Mitt gäddhäng!! Hon tycker det är SÅ myyyyysigt och mjuuuukt. Mjukt är det ju men jag vet inte om jag tycker det är så mysigt. Hon vill ha sånt. Jag har lovat att det kommer hon att få. Farmor har tydligen också sånt.

För 15 år sen eller 10 hade jag tränat ihjäl mig för att få bort detta fina gäddhäng. Nu ler jag. Killarna höll på att dåna. De visste inte om de skulle våga skratta.

Melker och Flora sov här. Elias sov hemma. Han är 18 om mindre än en månad. Kan ni fatta?! 18 år. Mormors groda. Flora sov med oss och Mecki sov i gästrummet. Flora sov men hennes mormor och morfar sov lite mindre. Hon är het som en kamin samt rör sig som en propeller. Jag fick en snyting eller fem och Robban sov långt ute på kanten.

Imorse var det väldigt körigt med två barn att ta hand om och sig själv. Jag har blivit bekväm med åren. Men allt flöt på så bra. Det är ren lycka att ha fyra fina ungar som vill umgås med oss ❤️.

Jag vill också passa på att tacka er som läser och kommenterar här. Ni ska veta att det betyder så mycket och värmer mitt hjärta ❤️

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s