Tro

Jag tror på något som är högre och större än vad jag själv är. Tanken slog mig en dag är det kändes tungt och jag behövde pepp. Jag kan inte säga att jag är religiös för det är jag inte men andlig . Andligheten som jag känner att jag har underlättar och hjälper mig i min vardag.  Den kan ge mig ett kort lugn som jag saknar i den stressade tillvaro som finns.

Meditation är min största ventil. Älskar att sätta mig på bussen eller i lotus på min mediationskudde med levande ljus på yogamattan. Det som är bra med meditation är att du har det med dig överallt. Du behöver ju bara dig själv. Det svåra är ibland att hitta lugnet att hitta tystnaden. Har man som jag en hjärna som tjattrar i ett så kan det vara svårt att hitta fokus.

Att gå i skogen är en annan form av ljuvlig meditation. Att stanna upp för att lyssna på naturens ljud samt att ta in allt vackert vi har runtomkring oss. Så viktigt att njuta av natur och vila. Att gå är ren rekreation för både knopp och kropp. Tänker på min mamma som gick och gick trots sjukdom och smärta.

Tron ger mig glädje, lugn och en trygghet som jag saknat. Den hjälper mig när jag som mest och bäst behöver det. För mig är och har den blivit viktig.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s