Morgonstund.

Kl ringer 06.30 du sträcker på din kropp som ömmar lite varstans. Tanken på att stiga ur sängen är helt främmande. Ditt huvud är sovandes och dina ägon slutna. Känslan som uppstår i hela ditt inre är ” jag vill inte”. Mörkret omsluter dig fullständigt. Det är mörkt när du vaknar, mörkt när du kommer hem. Ute strilar samt slår regnet mot rutorna. Hösten är här. Hösten som får ditt inre att vissna.

Sakta sträcker du ut din kropp, tassar barfota upp för att göra i ordning morgonens första kaffe. Tänder flera ljus i vardagsrummet och rullar ut yogamattan. Din kropp protestrar. Träningsvärken i kroppen påminner dig om att det nog är skönt att töja ut och sträcka lite på musklerna.

Du väljer ut ett yogapass på 45 min som går igenom alla dina chackran. Känslan som infinner sig efteråt är fantastisk, även om du under yogan bitvis trodde att du skulle lämna mattan. Glöm prestationen. Andas bara och följ ditt eget flow. Det svåraste är att utföra övningar utan prestation.

Nu är du vaken. Hela kroppen är vaken. Det regnar fortfarande men i själen känns det bättre. Nu är det dags att ta tag i denna nya vecka. Livet , det fantastiska livet. ❤

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i yoga, Yogobe. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s