Bearbetning

Jag behöver ventilera, älta och skriva. Imorse åkte jag hemifrån före sju för att ta mig till Rasbo vårdcentral. Strax efter Alunda precis innan Stavby när jag snyggt ska glida om en stor långtradare med släp släpper allt. Jag höll en hyfsad hastighet och det kändes som om hela bilen svävade över marken. Jag hade helt förlorat kontrollen eller hade helt enkelt inget att sätta emot.

Kopplade ur, släppte gasen och bromsade inte då det hade gått åt helvete. Låg sedan i mellan 60-70 km i timmen. Vilket även alla andra gjorde. Det var isgata, svart is. Jag har väl aldrig hållt så hårt i en ratt i hela mitt liv. Min enda tanke var att jag måste stanna och andas och gråta mig lite. När jag väl svängt av mot Lejsta stannade jag och ringde maken.

Vi har vinterdäck på men de är utan dubb. Idag har vi beställt nya däck med dubb. De åker på på torsdag. Jag vet att det var två olyckor ungefär på samma plats lite senare under morgonen och jag vet att mina ben skakade ett tag. Otroligt förrädiskt när det som inte syns. Jag hade tur idag en himla tur må jag säga.

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s