Just nu……

Har jag yogat mig istället för att träna med vikter. Jag vaknade kl 01 i natt pigg som en mört och undrade varför? Låg och vred och vände i dryga 1,5 timme och funderade på hur jag skulle orka genomföra dagen som komma skulle. Jag hade väckning på 4.30, häpp. Det har gått hyfsat bra. Numera får jag inte alltid panik men jag vet att dagen kommer att bli slitig. Jag får ångestpåslag, svettningar och är fullständigt väck en stund efter maten.

Jag hade som plan att träna styrka men kände när jag ätit middag att det inte var så klokt. Nu har jag yogat mig genom mina chakran samt mediterat i 10 minuter. Systemet har fått lugna ner sig avsevärt. Dagen på arbetet har varit händelserik. Visa dagar är så intensiva så man knappt hinner med själv. Det händer saker hela tiden. Människor som mår dåligt på många olika sätt. En av orsakerna till att jag älskar mitt arbete. Det är väldigt mångsidigt. Inte en dag är den andra lik.

Nu har jag tid över för en stunds reflektion. Ämnar ta en lång dusch och krypa i säng tidigt. Imorgon har vi två intervjuer på eftermiddagen. Vi söker ju ny sekreterarkollega. Oerhört spännande och äntligen! Blir vi en till.  En tanke som slog mig under min meditation när Johanna bad mig släppa taget och låta alla känslor vara som de är var att vi ska leva efter våra egna färväntningar och inte leva efter vad andra förväntar sig av oss, eller det vi tror andra förväntar sig av oss. Om jag lever som jag tror att andra vill att jag lever så är jag inte sann mot mig själv. Då går jag hela tiden mot mig själv vilket ju inte alls är tanken. Det är sådant jag funderar på en helt vanlig tisdag.

Kram på er ❤

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s