Hasandes

Runt i stora tofflor, mujkisar och en sliten tissha går jag runt och tycker att livet är ganska tråkigt . Jag har en benägenhet att hamna i höstdepression när senhösten är aktiv. Jag tycker numera att september och början av oktober är ok då jag kan gå i skogen och plocka svamp men sen skiter det sig. Jag vet att människor svälter, det är krig och världen är allmänt crazy så vad gnäller jag för? Jo, för att jag kan och får.

Den känslan som infinner sig i stort sett varenda höst är totalt meningslöshet. Jag uppbådar den energi jag har på mitt arbete. Jag kommer hem och är introvert. I vanliga fall är jag allt annat än introvert. Min man tycker nog jag är lätt tråkigt nu. Jag försöker acceptera att det är så här det är. Det är ok att känna sig ledsen, låg och eländig en stund. Viktigt att det bara är en stund så jag inte fastnar i det.

Idag när andra firar sina pappor förbereder jag mat för veckan och bäddar rent samt tränar. Träningen är min livlina som jag sagt så många gånger. Veckans matsedel är halvfärdig med pulled pork , lax/torskgryta med saffran och något annat gott som plan. Tre rätter brukar vi klara oss på. I planen idag ingår även ett försök att få Lina att färga min utväxt. Hon är tyvärr dassig och har haft feber några dagar. Annars är maken det tilltänkta offret. Han tycker inte det är roligt. Men han hjälper mig att få bort det gråa ibland.

Imorgon ska jag på hud för kontroll och eventuell borttagning av ful hudförändring. I december ska jag på två olika behandlingar av huden. Vad ni gör så sola INTE! Det är fruktansvärt förödande för huden. Ni kanske inte ser det nu ( ni som är unga) men det visar sig garanterat längre fram i livet.

Jösses, vilket positivt inlägg det blev. Så är det idag. Imorgon är en annan dag och snart har julen passerat och ljuset återvänder.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s