Jag skulle kunna

Säga typ godmorgon men riktigt så illa är det inte trots att jag hasar runt i träningskläder, svettig med Håret på ända. Håret står verkligen åt alla håll. Idag har jag valt att vara väldigt lat. Med lat menar jag att jag gör så lite vettigt som möjligt. Låg länge i sängen och kikade på morgon TV. Frukost och tillbaka till sängen för att lyssna och se min favorit Sarah. Sedan träning.

Idag var det rodd som var huvudövningen. Visst kan det hända att jag känner mig urfånig och korkad när jag dragit fram allt och står ensam och joggar intervaller i vardagsrummet på yogamattan. Sen tänker jag: Hur många skulle göra det? Och tänk att jag gör det för min skull. Har precis googlat mig lite då jag behöver investera i ett par kettlebells till.

Idag har vi planerat att åka till Uppsala för att se ” Allt ljus på Uppsala”. Min man är rejält förkyld men ingen riktig mancold ännu. Han chockade mig med att komma hem i fantastiskt bra form från en Eckerölinjen resa igår. Jag tror han börjar bli vuxen :). Han har ju trots allt fyllt 50 år.

Jag har precis råkat få syn på ett par skor jag vill ha. Det är kärlek vid första ögonkastet. Jag är bedrövlig jag vet ( och lätt underbar). Kika på dessa: Boots. Nu gäller det att få ihop stålers eller att be snällt till tomten.

Apropå tomtar och jul. Jag är Grinchens syster. Jag är inte julig. Har nog egentligen aldrig varit ett fan av just julen. Firar i och för sig inte direkt påsk heller. Jag tycker inte ens om julmaten. Äter den och ser snäll ut. Älskar gravad lax som Robban gör själv. Annars är det inte så mycket jag måste ha från julbordet.

Vi har gran. Den är numera i plast och jag klär den alltid nitiskt i rött och guld utan saker som barnen gjort. Hemskt av mig va? 😉

Min terapeut frågade mig igår om hur mina barndomsjular varit. Jag minns de med värme till den dag vår så kallade far spårade ur helt. Sen är det ett mörker. Sen minns jag inte ens hur vi firade. Men jag vet att jag någonstans lyckats ändå då min Lina älskar julen. Samtidigt vet jag att det är helt ok att inte älska julen. Sommaren, våren och Rullis samt Black Pearl ger mig glädje i själen. Julen firar jag med varmt hjärta hos Lina och barnen. Det är för mig en högtid för barn. Mormor Grinchen håller sig lugn och kärleksfull dessa dagar.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Jul. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s