När stresspåslaget

Är så pass högt att det känns som att hjärnan imploderar är det bra att ta en prommis eller träna. Det säger en klok gammal kvinna som vet vad hon talar om. Efter en dag som denna är det skönt att komma hem till lagad mat och en man som lyssnar och nickar. Tur han har ett arbete så han får en chans att ta till orda någon gång. Tur hans fru har självinsikt och humor.

Vår middagsplanering fungerar utmärkt vilket är toppen och vi tjänar på att veckohandla. Just nu är jag inne i fasen :Jag gapar och äter. Lite som en Pacman figur. Fullt gap hela tiden och bara att skyffla in. Min känsla är sån men riktigt så är det kanske inte. Jag gillar mat, älskar god mat och älskar att äta och att dricka kaffe ( och bubbel).

Idag började min kollega Auja kl 11. Hon älskar i sin tur att baka och hade med sig små bakverk till oss sekreterare. Vi fick vara första provsmakare. Hon hade gjort maränger som innehöll lakrits från Island och på de en sorts chokladkräm. Först sa jag nej. Ett bestämt nej. Men jag är väl inte sämre än att jag kan ändra mig. Det fanns en liten en som helt klart var ämnad just för Pacman gapet. Det var så gott så jag fick gåshud och tuttfjong. Vi var helt lyriska. De kan hon absolut baka till jul och till personalmöten ;).

Imorgon är det onsdag igen. Halva veckan har då passerat. Inte ens en månad kvar till jul och både mail samt telefon är fulla av Black Friday erbjudanden. När ska jag hinna adventspynta? Det kommer en helg och advent kommer ändå. Nu promenad och ja! Jag har reflexväst. ( Men det har inte han).

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i promenad, Styrketräning, träning, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s