100% Finne

Eller i varje fall nästan. Min bror har kontrollerat vårt ursprung och eftersom ( vad vi vet) vi är helsyskon så borde vi ha ungefär samma rötter. Vi är 84,7% finnar,  lite balter och lite skandinaver. Kyllä nyt ollaan niin Suomalaisia että. 😀 . Underbart!

Helgerna passerar alldeles för fort. Jag hinner inte med och veckorna är ibland väldigt långa och tunga. Speciellt denna årstid. Jag har märkt att jag blivit en riktig vädertant. Lederna knakar och värker när vädret slår om. Fingrar och fötter värker. Sånt som jag skrattade åt i yngre dagar.

Skrattat har jag dock inte gjort åt vår leverantör av TV kanaler Boxer. Personalen har skött sig ypperligt men kötiderna? Det är ett skämt. Vi har strul med vårt kort. Det lyser en stor grå ruta över TV bilden med felkod och när jag söker felkoden så ska jag kontakta kundtjänst. Vi har varit kontakt med dem tre gånger idag och försökte ringa flera gånger igår. Då kom vi inte fram alls. Under det senaste försöket satt vi 1 timme och 20 min i kö ( hade plats 31 från start). Jag har då redan varit i kö 30 min på förmiddagen och de ringde upp oss en gång mitt på dagen. Nu äntligen ska vi få ett nytt programkort. Boxer har dragit ner på sin personal vilket inte är bra för de eller för oss kunder.

Vi skulle egentligen tillbringat vår helg i Stockholm på hotell men maken är sjuk sedan en vecka tillbaka. Hans mage har sagt upp sig fullständigt. Äter han så ski_er han. Han var rätt klen ett tag men vi hoppas på förändring snart. Dock går fast föda bort helt än så länge. Det är soppor och vätska som gäller. Jag hoppas och tror att jag komer att klara mig. Jag tror det är något han ätit som jag inte ätit, en riktigt elak bakterie. Han ser fördelar i att magen blivit mindre. Det gäller att se saker positivt.

Imorgon är det dags för behandling av underläpp med aktiniska keratoser. Jag ska vara på Akademiska redan 9 på morgonen och finnas på plats i timmar. Behandlingen kommer att ta cirka 4 timmar. Som tur är har de lovat mig att jag kan arbeta via deras datorer så jag slipper gå sysslolös hela tiden. Nästa behandling utförs 19/12. Sen hoppas jag att jag ska ha fått bort allt och att jag framöver ska ha möjlighet att tatuera in en ny läpplinje.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s