Smärtsamt

Godmorgon! Läppolainen här. Jag kan med facit i handen konstatera att detta är väldigt smärtsamt. Min underläpp är sargade av den behandling jag fått. Idag vaknade jag med två mörka kokor av levrat blod på läppen och jag får inte bort de. Det pulserar oavbrutet. Är som en helt brännskadad underläpp. Som tur är så har jag omtänksamma kollegor så jag har inte behövt vara i receptionen så mycket.

Tanken är att jag ska göra om detta den sjunde januari. Skulle inte tro det. Finns inte en chans, aldrig i livet. Jag tror inte det finns en gnutta av de aktiniska keratoserna kvar. Hela läppen är frätt ända in i hjärnan. Jag blir Anne 5 år som sätter sig på tvären. No way!!!!! Att jag gör om detta.

Så, nu har jag avreagerat mig. Lallar runt i mjukisbyxor och väntar på att frukosten ska landa i magen. Sen river jag fram skivstång och kettlebells. Idag är det marklyft på schemat. Jag har en otrolig självdiciplin. Har jag bestämt mig för att träna hemma eftersom det passar mitt liv just nu så sker det. Vissa dagar är det oerhört motigt. Det kan bero på att jag är trött eller bara inte har lust. Men jag gör det.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s