Hit the break eller bromsa sig lite.

Jag är nu hemma i två veckor sedan söndag. Jag har länge känt att att om jag inte bromsar nu så kommer det inte bli bra. Ändå har jag kört på i 190. Lite så som jag blivit men inte allid varit. Alltid i och för sig varit ganska intensiv som person men öst på ännu snabbare nu. Dessutom har det varit ett turbulent år med mycket på jobbet och mycket privat.

I söndags fick jag besöka sjukhuset på grund av att hjärtat slog väldigt konstigt. Jag var yr och mådde lite illa. Kändes som om jag skulle svimma på det har jag skovat ett tag. Vi åkte in man tog EKG, kollade blodtryck och saturation. Allt såg bra ut där men så fort jag reste på mig började hjärtklappningen igen. Doktorn tyckte ja behövde vila och det tyckte jag också. Så nu är jag här och övar på att vila vilket är bland det svårast jag vet.

Jag har kommit dithän i stressnivå att jag försöker göra allting fort. Jag går snabbt, äter snabbt, sover snabbt dvs väldigt dåligt. Det i sig är inte alls bra. Jag är ibland som en zombie. Mina käkar sitter sammanklistrade och hårbotten är spänd och gör ont, Det fina i det hela är att jag kände att nu är det nog. Det som är jobbigt är att bryta detta mönster. Inatt vaknade jag före tre men visste att jag kan ligga kvar och somna om. När jag arbetar går det inte lika bra. Om jag inte sover blir jag stissig, neurotisk och väldigt ledsen. Jag tappar hela kompassvettet. Det känns ibland som att alla är emot mig och inte med mig.

Jag hade turen att möta en förstående läkare som i intyget skrev: Vila, promenader samt träning. Så nu promenerar jag, vilar, mediterar och kör styrketräning i min takt. Just nu är intensiv träning lika med stress. Kroppen uppfattar det så. Den unge doktorn remitterad mig till ett 24 timmars EKG samt en hel del prover som ska lämnas. Så ser min tillvaro ut just i detta nu.

Var rädd om er. ❤

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i meditation, stress, Styrketräning, Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hit the break eller bromsa sig lite.

  1. carolager skriver:

    Nu får du vara så snäll och lyssna på doktorn. Var nu riktigt snäll mot dig själv. Kram ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s