När du bör lära dig att tänka om.

När du under en längre tid stressat vad du än gör bär du omprogrammera din hjärna. Nu är det inte så att det går i ett nafs utan du får ta en liten bit i taget. Vissa dagar fungerar det inte alls. Idag var en dag då det blev väldigt bra. Jag vaknade i natt igen och vände och vred en lång stund. Lyckades somna om på morgontimmarna och bestämde mig för att sova länge. Kl 9 slog jag upp mina blå och där och då tänkte jag: Du har absolut inga krav idag. Andas, fika, njut och go with the flow.

Vi åt sen frukost eller mer åt brunch hållet. Diskuterade vad vi skulle hitta på som var bra. Packade ryggsäck med korv och fika och cyklade sedan upp till dammen för att grilla och njuta av naturen. Älskar att solen värmer och skräms av att det är så varmt i januari. Efter ett par timmar var tanten stelfrusen då det blåste isbjörnar. Väl hemma valde jag att träna ett bålpass för att avsluta med meditation. Ingen stress bara roligt. Inget smink och dusch först ikväll. Jag önskar så  att min sömn skulle återgå till det normala. Önskar också att tankarna var mikrosmå nattetid och inte stora mammutar som klafsar runt i rummet. Jag ger det tid, acceptans och tillit.

Jag vet också att idag är jag extra orolig då Flora är väldigt sjuk. Vi tillbringade mest hela dagen på Barnakuten igår. Hon har haft hög feber i elva dagar idag. Igår fick hon antibiotika då hon hade halsfluss. I Östhammar på Akuten i torsdags sa de att det var ett virus. Man tog ingen halsodling. Hon har troligen även influensa. Nu har hon bara ätit antibiotika i en dag men hennes ansikte har svullnat upp än mer idag. Hon var svälld redan igår när vi kom in. Jag önskar inget mer än att hon så fort som möjligt blir frisk. Antibiotikan bör kicka in imorgon. Det är hemskt att se sina nära och kära sjuka. Imorgon åker Lina in med henne igen och behövs det så åker jag med. Älskade Florisen ❤

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Barnbarn, Flora. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s