När du under

En lång tid utsatts för stress positiv som negativ så tar din hjärna stryk. Din mage påverkas och hela din kropp säger ifrån till slut. Det är jätte svårt att få till en vanlig normal andning och hela ditt väsen går igång på ingenting. Det krävs oerhört lite för att hela systemet går igång direkt. Jag har just nu möjligheten att sätta mig i lotus och andas, att meditera flera gånger om dagen. Hur gör jag det på arbetet?

Jag vill för allt i världen inte gå in i samma hjul som haft en längre tid. Det kommer inte gagna någon. Vare sig mig eller min arbetsplats. I förrgår eller natten till igår fick Lina åka in med Floris igen. Hon har körtelfeber. Hon är verkligen jätte, jätte sjuk. Då kickar mitt system direkt igång in i rädslorna och stress. Jag somnade tidigt igår morse. Det var helt omöjligt att sova. Magen rasade och hjärklappningen kom som ett brev på posten.

Det är inte synd om mig det är inte därför jag skriver. Jag försöker bara återge vad stress kan skapa som jag själv i grunden ställt till. Jag har inte lagt in bromsen tillräckligt tidigt. Jag är väl medveten om att jag inte är ensam om detta. Det pågår överallt hela tiden i alla katergorier av yrken och människor. Jag skriver om det dagligen flera gånger om dagen i mina diktat. Vi är människor inte maskiner.

Flora är nu inne på dag 12 med hög feber. Hon vaknade med 40.3 imorse. Hennes levervärden är jätte dåliga och levern är förstorad. Hon är gul i ögonen och gul i huden pga det. Lina själv är jätte trött då hon inte sover många timmar per natt. Imorgon åker de in till Ackis för mera prover och kontroll. Jag gör det jag kan för att hjälpa till. Jag önskar bara att jag var en människa med tjockare filter samt försvar. Men när det komer till de som står mig närmast är jag totalt hudlös.

Måse ändå säga att barn är fenomenala. Hon hade fått Ipren/Alvedon innan jag kom idag. Då sat hon upp och åt blåbär och jordgubbar som mormor hade med sig. Då hade hon ”bara” 39.1 i feber. Själv skulle jag ligga och yra med den tempen.

Nu den dagliga dosen av D-vitamin medans sola skiner.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Flora, kärlek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s