Jag skulle idag

Kunna skriva en avhandling i ilska men eftersom jag väljer att leva i kärlek och vill så göra så blir det som det blir. Vi har idag spenderat några timmar till på Barnmedicin på Akademiska ( bokat återbesök) . Måste ge en eloge till den fina personal vi mött där. ❤ Flora vaknade med 40.5 i feber imorse. Hon har vaknat ungefär en till tre gånger i timmen hela natten så det var två trötta tjejer som hämtade mormor imorse. Först provtagning och sen undersökning. Vi fick ett rum ganska snart då hon är i uselt skick.

Hon är nu så svälld i halsen så hon inte an svälja tabletter. Hon kan inte äta flytande medicin för då kräks hon. Suppar vägrar hon. Efter många om och men idag så krossades en Ipren och intogs med yogurt. Skriket och protesterna på rummet hördes till Resecentrum enligt Lina. Febern och smärtan i halsen går inte över om tabletterna inte går i. Hon kan inte äta mat och önskar bara vatten att dricka. Hon har magrat en del. Levervärdena är fortfarande åt skogs men svullnaden i ansiktet har lagt sig. Hon kommer naturligtvis klara detta men det är tufft för Florisen och mamma Lina samt för hennes väldigt engagerade mormor. Nu håller vi tummarna för att det vänder typ nyss.

På väg från Ackis började tösen drömma om pankakor, hamburgare, grillad kyckling och annat gott. Vi sladdade in på MAX och beställde barnburgare till den unga damen. Dock gav hon upp efter ett par tuggor. Körtelfeber mina vänner är inte att leka med. Lina har fyra fantastiska barn ( om ni frågar mig) och ingen har varit såhär sjuk någonsin tidigare.

Själv slockande jag nerbäddad under täcket när jag kom hem. Har sedan promenerat i det klara kalla ( lite kalla) vädret med maken som vägrar reflex. Man får inte slå någon men ibland kan man få tänka att man vill slå någon. Sen var det där med att leva i kärlek. Jag ha en rosa reflexväst. Han får gå innerst när vi är ute. Jag syns och inte han. I vissa situationer är han inte så vuxen. Kontentan av att leva med lammkött. 😉

Jag känner att jag skulle kunna skriva en avhandling om män. Inte alla män. En del män. Män som missat att de har ett visst ansvar. Män som är oförmögna att förstå och är egoistiska. Men återigen! Nu lever jag i KÄRLEK. ❤ Så därför väljer jag att skriva om mina underbara barnbarn. Om det vackra vädret och mannen som jag älskar trots att han inte lyser neongult.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Flora, kärlek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s