Mat

Jag älskar mat. Tycker det är fantastiskt när vi kan äta bra mat som idag.Fiskgryta till lunch och hemgjorda burgare till middag ( Tack Kristian). Burgarna var gjorda på vildsvinsfärs. Vi picklade rödlök idag mitt på dagen. Jag har bakat glutenfria frallor ( från Åse)  som jag kan ha som hamburgerbröd. Idag valde jag dock att äta utan bröd. Vi hade saltgurka, tomat, jalapenos, isbergssallad och bacon. Robban gjorde majonäs. Mycket som är hemgjort, bra och så fantastiskt gott. Jag tycker om plockmat som tacos, pulled pork, burgare osv. Imorgon har jag en bra matlåda. Imorgon återgår jag till arbetet.

Jag har bestämt mig för att det kommer att gå bra. Tänker endast positiva tankar och ämnar fortsätta få in promenaderna i min vardag hur trött jag än är när jag kommer hem. Jag har gått och gått varje dag. Idag drog jag även till med ett pass från Lofsans app Mized. Har tränat efter program där ett bra tag nu. Problemet som uppstår är att jag inte kan träna vissa pass ensam som idag när det var benböj. Jag behöver Robbans hjälp med att lyfta stången till axlarna. Jag orkar ju som mer och mer. Samma sak med bänkpress Behöver assistans. Just nu jobbar jag igenom två styrkeövningar och en cirkelfys på det. Idag var det benböj och utfall.

I cirkelövningarna var det utfall framåt med kettlebell, step up på bänk med bicepscurl och grodhopp. 12 av varje 3 varv. På step up kör man 12 per ben dvs 24 st step up. Tungt, svettigt och roligt. Hög musik samt ett jävlar anamma och en snäll man. Jag undrar hur många 57 åriga tanter det fins som hopar groda i sin hall en söndagkväll?

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Styrketräning, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s