Chockartad start

På morgonen idag då jag körde på en grävling. Såg bara något grått snabt i ögonvrån sen small det av bara helv………Jag kunde inte stanna för då hade jag orsakat en massiv krock. Hastigheten låg på ca 100-110 km/tim med bilar bakom och framför. Andra gången i mitt liv som jag kör på en grävling. Den här gången klarade sig bilen från skador och jag. Mitt psyke fick sig en törn. Jag såg dock grävlingen död på vägen på min hemväg. Det går snabbt när de rusar ut. Du hinner inte ens tänka. Men jag mår bra.

Såpass bra så jag tog och mätte mig på arbetet idag. Jag har krympt 1 cm och ökat 0,5 kg i vikt. Jag håller på att anta formen av Svampbob. Åldern tar ut sin rätt på alla sätt. Nu är det inte så att jag kikar om jag fått någon ny rynka utan mer hur många är det idag? De är helt omöjliga att räkna. Alternativet är döden och så vill jag inte ha det. Såhär är det att åldras. Tacka sjutton för att ungarna växer om mormor om hon krymper.  🙂 Jag tror det beror på alla tunga vikter jag lyfter. De komprimerar mitt skelett. Hehehehehe!

Melker den yngste av killarna i familjen har även han vuxit om mig nu. Hans leeende gick från öra till öra när han insåg det. Nu är det bara Flora kvar. Det kommer tack och lov ta ett tag. Just nu är även hon ett gängelben, så lång och ståtlig. Nä, nu är det dags att hänga ut sig i chinsstången så att skelettet rätas ut. Kanske kan man få till 0,5 cm extra. I verkligheten är det dags att ladda fram skivstång och jobba på chins. Axlar och rygg tränas idag. Älskar att träna axlarna även om det är jätte jobbigt och jag känner mig klen.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Styrketräning, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s