48 grodhopp

Gjorde jag i min hall för en stund sedan. Gick grannarna förbi har de något att fundera över. Jobbade mig igenom ett pass med benböj, utfall och en cirkel med tre övningar. Nu är jag ” Svettlana” och luktar allt annat än godis.

Jag har gjort min första tre dagars vecka på Rasbo vårdcentral. Bor ni Rasbo med omnejd är ni välkomna att lista på er. Det är lugnt och trevligt och så lugnt så min hjärna brinner av ibland. Jag är van med ett konstant högt tempo efter dessa år på Gränbystaden. Har fått lära mig att kroppen vänjer sig vid konstant stress. Det är tydligen bra för mig det här. Jag erkänner att jag inte är riktigt där ännu. Saknar dessutom mina kamrater på Gränbystaden.

Men nu är det lördag. Hela dagen kvar för nöjen och kärlek. Igår åt vi god mat och umgicks med Robbans föräldrar. Jag fick bubbel. De känner mig. Sen gick Asta och Gösta hem och slocknade direkt. Har du haft en full arbetsvecka är du rejält gäspig vid 22.

Nu Uppsala och inköp av sladd till lurarna på jobbet. Jag har egna och nu hör jag bara på höger sida. Något glappar rejält.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s