Lever och andas

Gör jag men på något sätt har bloggen fallit i träda då jag har fullt upp med livet. Jag funderar mycket. Tänker på när jag ska få till boken jag så länge planerat. Tänker på vad jag vill med mitt liv som är på döden sidan hur vi än vänder på det. Detta sagt utan någon som helst depression eller ångest. Egentligen är jag ganska nöjd. Lite god och glad ska människan vara hela livet in till döden. Jag strålar ibland och dippar som satan emellanåt.

Jag önskar så att jag blivit född med en guldsked i munnen och ett psyke som var lugnt och sansat. Istället så pendlar jag mellan hopp, förtvivlan, sorg och kaos och total glädje i korta korta stunder. Min man som är en ren hakuna matata typ är jag avundsjuk på. Hans stora mission i livet är fortfarande att se till att våra förskärare är sylskarpa. Själv har jag tusen saker i huvudet. Ska jag träna? Vad ska jag träna? Ska jag istället duscha och träna sen? Ska vi se mello? Ska vi åka och göra något roligt? Vad ska vi i såfall göra? Ska jag rensa lådan med trosor. ( En del är jätte gamla och fula). Ska jag rent av slita ut allt ur garderoben? Kommer jag vara klar till nästa år då? Viktiga och stora frågor som poppar ut ur hjärnan.

Sen detta med resande. Vi har planerat att resa i maj. Vågar vi ut och flyga ? Vi har möjlighet att hyra en fin lägenhet i Spanien i en vecka. Vi ska testa något nytt. Men nu kom då corona eller Covid-19 . Jag åker gärna men får jag komma hem sen? I och för sig är det inte fel att stanna i Spanien länge :). Vi har inte bunkrat mat inte laddat upp med konserver eller vatten. Helt ärligt har jag inte förstånd att vara speciellt rädd.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s