Sunday is a funday……

Framförallt när du vet att din dag kommer att gå åt till matinköp och matlagning. Sen kommer den nya veckan och vi är så nöjda med att vi planerat våra dagar. Denna vecka kommer vi införtära fiskgratäng på torsk, köttfärssås och pasta. Jag äter sjögräsnudlar. Någon gång ibland festar jag till med glutenfri pasta och är i mathimlen. Jag äter även pastan med ett tjockt parmesantäcke. Vi kommer också göra egen pizza samt eventuellt ”Makkarasoppaa”. Rena barndomsminnen. Soppa på potatis, morot, ploppkorv ( Nakkimakkaraa) och vatten samt bujong. Naturligtvis även peppar och salt. Jag tror vi tar det i slutet av veckan.

Inatt sov jag uselt då mitt hjärta väckte mig. Pulsen var väldigt hög och jag kände tryck mot hals och ut i vänster arm. Satt upp i sängen och försökte slappna av ordentligt. Det var inte så länge sedan som jag var på akuten just för oregelbunden hjärtrytm. Då konstaterades stress. Jag väntar ännu på ett 24-timmars EKG som jag blivit remitterad för. Kan tyckas korkat att inte åka in men om jag skulle åka var gång detta sker så hade jag klippkort på akuten. Idag känns allt bra igen.

Jag är oerhört glad över att vi aldrig hann boka resa till Spanien. Istället får vi inrikta oss på att njuta av Rullis så mycket vi kan när situationen är som den är i världen. Jag är inte alls orolig för min egen del. Tänker mer på de som är gamla och de som har nedsatt skydd pga bakomliggande orsaker. Just nu tycker jag att media skrämmer upp oss. Vi matas med alldeles för mycket information. Mer än vad vi orkar ta in.

Edit: Del 2, Har precis tagit en lång skön promenad i skogen. Vi gick 5,5 km i elljusspåret. Torrt och vackert, fridfullt. Går vi hemifrån vilket vi gjorde blir det något längre men min iPhone ljuger. Den ger mig inte ens 5,5 km i stegräknaren. Makens android i sin tur den räknar rätt och riktigt samt visar karat på hur vi gått. Är det månne dags att byta lur? Dock klädde vi oss alldeles för varmt. Igår frös vi och fick vända hem för att hämta mössa. Idag var vi mer än lovligt svettiga. Älskar att gå i skogen. Det är så stilla och så lite människor. Eremiten i mig talar.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s