Sen i onsdags

Har jag arbetat hemifrån pga av att jag är hade huvudvärk, är lätt snorig, hostar ( lite) och har en skum känsla i luftrören. Maken har ungefär samma symtom. I dessa tider kan man inte vara nog så försiktig. Jag är inte sjuk sjuk om ni förstår vad jag menar. Har gått i skogen en sväng i stort sett varje dag. Där känner jag dock att jag inte har samma ork som jag brukar. Jag är i god vigör för min ålder = hyfsat vältränad. Nu känns backarna tyngre än vanligt.  Lina handlar mat åt oss idag. Vi är som lite i karantän och tar vårt folkliga ansvar.

Det är skit TRÅKIGT! om jag vore jätte sjuk skulle jag säkert vara nerbäddad. Nu är jag här, går i skogen. Gör mina timmar på distans på jobbet varje dag och där måste jag säga att jag fått väldigt mycket gjort. Jag är en väldigt disciplinerad person. En sida hos mig själv som jag är glad över. Min make är imponerad. Jag har samma disciplin när det kommer till att träna hemma. Jag bara gör det. Skönt att kunna skryta gött om sig själv.

Igår hade Asta & Gösta mer än lovligt trist. De bestämde sig för ”viltsafari” i Valöskogen. Låter väl oerhört spännande och exotiskt? Vi var ute och åkte bil i skogen i drygt 1,5 timme. På den tiden beskådade vi 30 rådjur, 2 älgar, 1 hare, 1 räv och 1 orre. Det ni! Vilken resa va? Det är det mest spännade som hänt mig de sista dagarna. Maken har en förmåga att kunna sova flera gånger om dagen. Han är dock i sämre skick än sin fru.

Jag vet att man kan kika på serier och läsa böcker.Istället surfar jag runt i nätbutiker. Detta kommer att bli en dyr historia. Har inhandlat 2 nya Muminmuggar för att Erika tyckte jag behövde det ( Vinkar till Erika W)  🙂 . Hon har 67 st jag har ”bara” 8 nu snart 10. Jag har beställt nya underlakan, dra på lakan för vi behövde det och en ny skjortklänning som var snuksigt dyr. Men maken sa ” Köp den” och vips så är den på väg till en brevlåda nära mig.

Jag orkar inte se ett enda nyhetsprogram till om Covid-19. Min hjärna vill inte höra mer om det. Vi matas 24/7 om vi så önskar det. Själv väljer jag för tillfället att lalla runt i förnekelse en stund. Nu en kaffe i uterummet. Det flyter kaffe i mina vener hela systemet är en enda stor kaffehärva.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s