Asta& Gösta och så lite allvar.

Vi går här hemma båda två som det radarpar vi är. Jag är uppe med tuppen och loggar in på jobbet med håret på ända, i mjukisar okammad. Tur de inte ser mig. Gösta är något klenara än Asta men han är ju man. Han har en mancold den är allvarligare än min. Idag bestämde vi oss ändå för att gå ut och gå efter mitt arbetspass. Sagt och gjort.Vi vandrade iväg ut i spåret i skogen. Ska inte umgås med människor. Älskar att gå i skogen. Efter cirka 1 km konstaterade vi att vi är helt slut. Båda två hade en väldigt obehaglig känsla i hals och luftvägar, på det kände jag mig som Flodhästen Fredrika. Benen vägde ett ton styck. Vi gick 5,5 km i sakta mak. Ingen power walk idag. Jag vill ha tillbaka min vardag.

Hur många är vi inte som vill in i våra vardagliga rutiner. Nu hör jag till de som har mitt arbete kvar och jag är inte dödssjuk. Hur mycket av det som sprids via media är överdrivet för att skrämma ” skiten ur oss”? Hur mycket är sanning och hur mycket döljer de? Vissa stunder känns det som om domedagen är nära. Robban ser allt, varenda program som handlar om Covid. Jag stänger av och går in i min bubbla. Jag är dock uppkopplad mot min arbetsplats flera timmar om dagen och ser att de patienter vi idag har är via telefonen. Någon enstaka kommer på ett mottagningsbesök.

Samtidigt läser jag om hur jorden har börjat andas. Hur miljön påverkas positivt. Hur fiskarna ses genom kanalerna i Vendedig. Kanske finns det en mening med allt detta? Hur det än är så hoppas jag att detta går över snart. Att vi åter kan leva som vi alltid har levt. Och att vi tar hand om vår moder jord på ett bättre sätt. ❤

Asta och Gösta de harvar på här hemma i ett par dagar till. Jag arbetar hemifrån hela veckan. Ett är säkert  hemarbete en dag i veckan står absolut högt på min önskelista. Ett fantastiskt alternativ för en pendlare.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s