Träning

Jag har inte tränat en endaste gång sedan 16/3. Jag har gått många, långa och tunga promenader då det vi haft satt sig på andningen. Jag hade ett uppehåll på tre dagar då jag inte gick alls. Det fungerade helt enkelt inte. Än idag framförallt igår när jag cyklade så känner jag att andningen inte är som den ska. Men idag tog jag fram datorn och Somamove. Älskar Somamove, 30 minuter träning med kroppsvikt och rörlighet. Jag mådde illa efteråt. Häpp! Från väldigt vältränad till mindre tränad på 3 veckor. Ändå var detta ett väldigt lugnt pass. Sånt är livet och det tar jag snart igen. Har faktiskt varit skönt att vila ifrån träningen och jag hade aldrig orkat. Never ever.

Vi har spenderat hela dag en uppe på Rullis. Krattat och gjort fint på vår tomt. Vi får inte ställa upp förran 30/4. Tog med oss fika. Krattade så nitiskt så jag har väl aldrig haft så petigt krattad tomt hemma någonsin. Fick veta att sommaren är väldigt fullbokad redan nu. Jag gissar att det är så det kommer att se ut nu när vi inte kan resa utanför våra gränser. Så nu håller vi tummarna för en lagom skön sommar. Tant spenderar sina dagar i skuggan.

Det händer något med mig mer än att systemet går ner i varv när jag kommer upp till Rullis. Jag får en enorm längtan efter att springa i skogen. Har de senaste två åren sprungit intervaller vilket jag ämnar göra i år igen. Letar nu passande löpaskor. Det är även helt underbart att sätta sig i lotus på trallen och meditera. Eller luta sig tillbaka med ett glas bubbel och vippa på tårna. Att sitta ute ensam en tidig morgon när solen precis gått upp med en kopp kaffe och lyssna på fåglarna. Jag älskart!!!!

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i träning, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s