Livet är

Upp och ner och jorden är platt som en pannkaka och ingenting är sig likt men det går hyfsat bra ändå är min sammanfattning. Idag var jag tillbaka i mitt arbete på riktigt dvs närvarande på arbetsplatsen. I nästan fyra veckor har jag arbetat hemifrån och sen blev det påsk. Påsken i sig är ingen högtid som jag favoriserar. Tog pliktskyldigt fram ett par tuppar och kycklingar som jag igår tog ner igen. Njutit av att vara ledig det har jag gjort.

Som grädde på moset bestämde jag mig för att träna något bra igår för hela kroppen. Hade sett att Lofsan kört igenom ett pass med kettlebells. Jamen, det ska jag såklart göra. Fram med kettlebells, yogamatta och på med bra musik. Asta hade slängt kvasta och nu skulle tanten träna efter nästan 4 veckors vila. I passet ingick en konditionsdel i varje block. Första konditionsövningen var burpees, 4 x 10 burpees. Har man varit sjuk!? och inte kunnat träna ska man absolut ge sig på burpees direkt. ( Sagt med en skopa ironi).

Säg hej till Stelbenta Stina idag. Hela kroppen värker. Jag har ont under fötterna. Igår låg jag efter passet och mådde så illa och tänkte: ” Vad har jag gjort”? Varför är jag så stygg mot mig själv? Låg länge på yogamattan och flåsade och hostade. Hasade mig upp på alla fyra och smög in i köket för att inta en apelsin. Det tog mig en bra stund att bli människa igen. Idag kändes det rätt ok ändå när jag vaknade. Sen har eländet kommit smygande. Träningsvärken är så grym så jag ryser när jag står still.

Otroligt intelligent tänker ni. Jag har aldrig sagt att jag är det, no, no men jag är ganska gullig. Imorgon är jag ännu gulligare för jag ska till frissan. Som jag längtar. Har fått skjuta på detta besök pga sjukdom. Nu ska det putsas och ansas lite. Strax ligger jag dock nerbäddad, nytvättad och tittar på ” Gift vid första ögonkastet”. Otroligt trevligt att titta på. Har sett alla avsnitt. Ett annat program jag kan rekommendera är Kalle och Brita och deras program ” Hjälp! Vi har köpt en bondgård”. Vi plöjde igenom alla avsnitt på två dagar.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Styrketräning, Träning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Livet är

  1. Lena k skriver:

    Haha, kollar också på de programmen. Plöjde alla på två dagar jag med! Idag ska jag se sista avsnittet av Gift vid första ögonkastet! Sen blir det andra delen av Bäckström!
    Ha de bra!
    Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s