Jag har en plan

För hur min kommande vecka ska se ut. Ibland gäller det att ha framförhållning i livet. Just nu mår jag inte bra. Skovet vill som inte ge med sig vilket innebär att jag är trött de luxe. Idag något bättre än igår men att ha konstant bråkigt tarmsystem som desutom smärtar tar ner dig vare sig du vill eller inte. Om jag inte piggnar till under helgen är jag hemma och sover länge, promenerar och tittar på serier kommande vecka. Mitt system ska ner i varv.

För många år sen när jag var väldigt, väldigt illa däran lovade jag mig själv att aldrig mer hamna i det tillståndet. Jag var då hemma på heltid i 3 år. Sen tog det lång, lång tid att arbeta sig tillbaka i någorlunda form. Bra kost, bra träning osv. Stressreduktion är en bra sak och det lär jag arbeta på lite till. Släppa duktig tant syndromet ( flicka kändes löjligt att säga).

Jag är väldigt rädd för de undersökningar jag vet att jag eventuellt måste gå igenom om det inte ger sig. Jag vill heller inte äta kortison eller cellgifter något mer. Jag tror på kroppens eget helande men tar just nu mediciner både fram och bakvägen. Dock inte av värsta sorten. Jag ska helt enkelt vara extra snäll mot mig ett tag framöver.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Ulcerös Colit. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s