Att frysa

Har för mig fått en helt ny innebörd. Jag vet inte om jag är så frusen pga ohälsa eller om det bara är för att det är svinkallt.

När vi kom hit var det ljuvligt skönt i solen. Nu har jag lallat runt i t-shirt, fleecetröja och tunn dunjacka samt jeans, strumpor och raggisar. Observera att vi har gasolvärme på i förtältet. Vi lever frivilligt i ett tält när det är typ vinter ute 🤷‍♀️🥶.

Apropå det så är det några som tältar här nu. Ja, på Rullis inte hos oss 😊. Jag sover i husvagnen har värme och kan ligga här inne och mysa. Gör det just nu nerbäddad. Har tänt värmeljus och är sådär skönt trött.

Jag är på dag 2 med nya medicinen och kan än inte utvärdera den. Men jag hoppas och tror. Tro är viktigt.

En sak jag/vi börjat göra är att gå. Jag gick 5 km innan 7 imorse. Tänkte då på hur bra det är. Hur bra jag mår i huvudet efteråt. Det är gratis. Du hinner fundera typ meditera. Fåglarna och ljuset är ljuvligt just nu. Dofterna är fantastiska. Imorse stötte jag på olika fåglar med små dunbollar.

Ibland har jag musik i lurarna när jag går. Inte när Robban är med. Det vore rent oförskämt. Han skulle i och för sig kanske uppskatta om jag gick bredvid helt tyst. Ofta lyssnar jag numera på podd. Mia & Anna är fortfarande favoriterna.

Mycket av det bästa i livet är gratis. Så hett tips. Gå! Gå en stund varje dag om du kan. Det rensar sinnet och gör kroppen glad.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s