Att vakna med fåglarna

För att börja fundera och tänka på hur livet är. Låter djupt va? Jag kunde bara inte somna om nu på morgonen. Kroppen ville annat och jag lyssnade. Funderar på hälsa och träning. Sambandet mellan hur jag mår och vad jag gör. Hur många det är som har gynnsam effekt av just fysiskaktivitet.

Jag har en pågående inflammation i tarmen men jag tränar. Att orka det beror på att jag väljer att lägga det på en nivå som passar mig, att känna in. Kroppen är smart och om vi lyssnar på den så funkar det. Igår snörde jag på mig mina snabba skor för att jogga intervaller i skogen. Älskar när det fungerar. Blir lycklig av känslan det ger.

Hade det varit tidig morgon hade det absolut inte varit min melodi. Då är det mera cykelrace till sercvicehuset. Utan träningen hade jag inte varit där jag är idag. Jag är så övertygad om det. Idag ämnar jag hålla mig till yoga. Stillhet är fortfarande något jag får jobba hårt med.

Det finns så mycket forskning på just hälsoeffekterna av fysisk aktivitet. Min tanke är att inte ligga platt när jag är sjuk. Istället ger jag mig det jag känner att jag behöver. Just nu är det en kaffe i solen blandat med intensivt fågelkvitter, ensam funderandes på livet. Godmorgon på er ❤️

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s