Iförd vit t-shirt och jeans

Känner jag mig alltid snygg. Så enkelt, snyggt och klassiskt. Det är vad jag har på mig idag. Ett par sköna stretchjeans från Lee som jag för övrigt tidigare ratat.  Vet ej varför det märket inte tilltalat mig. Idag åkte jag till grannorten för att investera i ett par skor från min favoritskoaffär Ebbaskor. Det blev ett par klassiker från Vagabond. Inga sandaler men ni vet såna där som man bara kan kliva i och känna sig bekväm och fin i. Jag hyser en stor kärlek till den skobutiken och till skor. 🙂

På min hemväg stannade jag till och investerade i mat för veckan. Just nu lever jag extra sunt. Det enda jag inte dragit in på speciellt är mitt kaffe. Älskar kaffe. Är gravt beroende av kaffet. En morgon utan kaffe är ingen bra morgon. I bilen på vägen hem reflekterade jag över allt det vackert gröna. Bra musik på radion, solen skiner, grönt och vackert och den stunden av flyktig lycka passerade åter igenom min hjärna. Älskar dessa små lyckostunder när jag får hjärnan att känna sig på topp och som ger ett välbefinnande i hela själen.

Hur mår jag då idag? Jo, tack igårkväll sent hade jag problem med att somna då jag hade sån smärta på vänster sida av buken. Kan inte ligga på höger sida för då ramlar som tarmen ner och jag når illa. Kan inte ligga på vänster sida för trycket från sängen gör ont i magen. Sover aldrig på rygg men somnade så till slut. Ett tag var jag inne på att åka in till sjukhuset. Istället har jag pratat med dem idag och på onsdag ringer en läkare upp mig. Jag är lite bättre på ett sätt och det är att jag nu han dricka en hel mugg kaffe utan att älga iväg till toan. Är dock väldigt trött. Oerhört trött. Idag intog jag lax och stekt bladspenat. Älskar bladspenat. Tyckte absolut inte om spenat som barn. Stuvad spenat är i och för sig inte gott idag heller.

Nu träningsskor och mjukisar för promenad i skogen.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s