Idag

Är en sån där dag då jag är eftertänksam och skulle vilja skriva ner hur mycket som helst om livet och hur det är att vara människa. Om hur tankarna fladdrar åt olika håll och jag känner mig vilsen i det jag gör. Hur jag försöker att vara den bästa versionen av mig själv men samtidigt är på väg att utplåna den jag är. Jag vill alla så väl men just nu blir det väldigt mycket på bekostnad utav mig. Det låter så fånigt men är inte fånigt då det gör ont på så många sätt. Framförallt fysiskt just nu.

Idag är första dagen på arbetet efter tre veckors sjukskrivning. Jag är jättetrött. Trött med extra stort T. Är försiktig med hur jag lever och vill inte in i stresskarusellen igen. Om det är så att det inte fungerar så stannar jag hemma lite till. Att vara självsnäll är ledordet. Arbete är en plikt är inte ledordet eller än värre plikten kallar.

Det är på intet sätt synd om mig men jag tänker . Tänker så mycket på hur jag ska och vill leva för att må bra. Hur lär jag in att stress gör ont på så många sätt? det är de stora frågorna i mitt medvetande denna tisdag. Det ska jag nu fundera en stund på innan jag slår igen mina blå. Hur svårt ska det vara liksom?

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i funderar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s