Löften

Att avge löften framförallt åt sig själv kan vara svårt och intressant. Jag har en lång, lång tid insett att jag är erhört beroende utav nätet. Min telefon har blivit en av mina absolut bästa vänner. Om jag mot förmodan inte vet var jag har den får jag hjärtklappning. Så nu har tant lovat sig själv att lägga bort den mycket mera de kommande två veckorna från och med söndag. Wish me luck!! Jag kommer att blogga om jag känner för det. Jag kommer att ha den på morgon och kväll för att Lina och de som vill kan höra av sig.

Vad ska jag då ägna mig åt istället? Jo, jag ska läsa, träna, meditera, promenera och socialisera med han jag är gift med. Jag kommer prata hål på hans trumhinnor. Det händer ibland att jag frågar honom om han inte ledsnar på mitt tjattrande och det gör han inte enligt egen utsago. Ibland växer näsan på honom, tro mig.

En annan sak jag funderar på är var sommaren har tagit vägen? Jag hinner ju inte använda alla fina sommarkläder. Jag ligger inte på stranden men jag går gärna ut och går på morgonen i solsken i skogen och det här är inte ok. Idag 13 grader och regn dessutom blåser det på tvärsan. Vi tog bilen och for till Köpis (Valbo köpcentrum). Det gjorde alla andra också. Jag hastade igenom några butiker för att inhandla present åt min fina granne Lisa som fyllt hedervärda 93 år. Shoppade även ett nagellack, läppglans och trillade över en fantastisk topp på Vila. En sån som jag blixtförälskad i.

Imorgon eller en annan av dessa dagar ska jag skriva om alkohol. Om hur jag känner och tänker när det kommer till att inta den drycken och vad min uppväxt har gett mig för tankar kring detta. Det blir dock ett annat blogginlägg. Nu tänker tanten läsa och sedan lyssna på David Sundins sommarprat.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Shopping. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s