Människa ingen maskin.

Människa, maskin, modern, manisk sökande efter det som inte kommer om du inte stannar upp. Letandes,sökande efter tillfredsställelse,bekräftelse, att någon ser dig att någon hör dig. Räcker jag till eller inte Vad kan jag göra mera skapa flera förutsättningar för att diskutera. Vem vill, kan och orkar hänga med? Jag är här nu kan du se.

Vakennätter med ångest svett. Vaken nätter med gröthjärna, vill inte gärna men ska. Jobba, äta, sova sen dö. Men leva då? när ska jag leva? Trött, slut det är akut. Tiden räcker aldig till hur jag än vill. Ångest ingen luft det är tufft. Jag fortsätter matar på det ska gå men det gick inte.

Tanken snubblar tunnelseende. Gråten pockar ett helt annat beteende. Kroppen skriker stopp stanna nu! Hör du inget, ser du inget klarar inget. Du bromsar, tvärnitar, stannar upp. Inser att det är inte det som är. Det är du som är här. Det är nu du här här. Det är viktigt att du är mig när. Egot stoppas ner i en gammal säck. Häck, väck du höga röst. Nu är det min tur att ge mig tröst.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s