Förvånad och förundrad!

Vi har inte luftat oss alls denna sommar framförallt inte jag. Idag gav vi oss av ut i den stora vida världen . Vi startade Pärlan ( vår MC) och for upp till Rullsand. Jag har alltid älskat att bo i husvagn som säsongare på Rullis. Nu älskar jag stugan och ön.

Vi träffade goda vänner och överraskades av vänner vi inte sett på något år. Vi hade också bestämt oss för att äta våra måltider ute. Sagt och gjort, lunch på Rullis. Vi beställer mat sätter oss ute och väntar. Efter en liten stund säger maken: Potta här?! Jag tittar åt sidan och där mitt på restaurangen, ute har en familj placerat sin minsta på en grön potta? Mitt ibland oss andra lunchgäster.

Jag känner bara att nu bryter jag ihop i asgrav. Vad är detta? Dolda kameran? Det finns 2 toaletter på restaurangen. Om ungen gör nr 2 så får jag bajsoset i näsan. Hon satt typ 1,5 m från mig. Hur tänker de? Tänker de alls? Helt absurt. Jag vidhåller att potträning är bra på toaletten.

På hemvägen åt vi middag på Sjökrogen i Östhammar, god mat och jätte gullig personal. Nu är vi på ön igen och jag vill aldrig åka härifrån.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s