God morgon måndag.

Dagen började med ett yoga/Soma move pass med Cecilia på Holistictraining, 7.15. Älskar det. Älskar att röra igång kroppen i lugn takt för att sakta öka upp takten. Sen planering av bra frukost. Idag gjorde jag muggbröd och stekte ägg. Nu ska jag bara ta det lugnt.

Jag är fortfarande hemma och vilar upp mig. Kropp och knopp vill inte riktigt förstå att det är ok att vila. Har man som jag stressat och har ett taskigt bagage med sig sen många år så går ju inte detta på en kvart direkt. Dock är jag på väg. Jag yogar, promenerar, läser en del och reflekterar på ett annat sätt över hur jag fungerar.

Tack för alla fina kommentarer och hjärtan från förra inlägget. Det är skrivet ur verkligheten och direkt ur hjärnan ner till fingrarna och ut i text. Sen mådde jag as men det är nödvändigt. I många år sa jag att jag inte var arg på min så kallade pappa. Jag är nu skitförbannad och ledsen och ångestfylld men eländet ska ut. Gammalt skräp ska jag göra mig av med. Jag har varit så fylld av skam, skuld och rädslor.

Vi har som föräldrar en väldigt viktig uppgift här i livet. Det är att ge kärlek. Mer kärlek åt barnen. Att vara trygga, kloka vuxna som värnar om våra barn som vi får till låns i några år. Sen flyger de ut och vi sitter och undrar vad det var som hände. Det är inte en piss i Mississippi att vara förälder och alla gör så gott de kan men att skada sina barn är fruktansvärt. Det ger fysiska och psykiska men för livet.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till God morgon måndag.

  1. Pippilotta skriver:

    Du är så modig som delar med dig av de tunga erfarenheter du har med dig och de effekter de har på dig idag. Och också blandar det tunga med din humor och glädje över det du har. Du skriver verkligen bra!

    Jag har också precis blivit sjukskriven för utmattning och tränar på att prioritera återhämtning, kör också bland annat yoga, tycker det är riktigt skönt för både kropp och själ.

    Hoppas att du snart mår bättre 🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s