Hjärntrötthet.

Att vara trött i hjärnan det vill säga hjärntrött är ibland en känsla av total tomhet. Att glömma saker du två sekunder tidigare tänkte på. Att glömma namn, vanliga ord. Att påbörja en mening utan att kunna avsluta den då det liksom försvunnit. Känslan och rädslan är ibland: Är jag på väg in i demens?

Jag har nu varit hemma på heltid sen 19/6. Just nu är jag i stugan. Brasan sprakar i kaminen. Maken är ute och fiskar och jag tänker bo här till tisdag. Jag har tänt massor av ljus och kommer säkert svära massor vid läggdags då tant är känslig för värme vid sovdags.

Igår for vi iväg till goda vänner i Sälgnäsviken. Fick god mat och hade det oförskämt bra. Vi spelade spel och kort, sjuan och poker. Jag har alltid sagt att jag inte gillar kortspel. Jag måste ha skojat. Det var hur roligt som helst och jag vann några gånger. Jag tänker alltid att jag inte kan. Sen kan jag ju visst och inser förtjusningen.

Idag är jag totalt slut. Även det som är roligt och ger energi tar energi. Det svåraste är att lära sig att hushålla med sina krafter. Ingen kan någonsin förstå hur jag mår mer än jag. Jag lovar att jag för alltid kommer att vara mer rädd om mig. Jag lovar att inte försöka vara perfekt. Ingen är perfekt.

Nu bok och vila. Var rädd om er.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s