Att vakna på morgonen

Och känslan är: Vem f_n har kört över mig inatt? Jag vaknade utan smak och luktsinne, hej covid. Det pendlar som lite fortfarande men mer sällan nu än då. Mina höfter och ländrygg är rätt ilskna och det vet jag beror på övergreppen och att jag är tant. Vissa saker får man bara acceptera. Jag får sakta räta ut varje muskel när jag vaknar. Sover i fosterställning med spända armar och ben.

Jag steg ändå upp och deltog 7,15 i morgonyoga/träning med Cecilia. Om ni har möjlighet så joina. Varje måndag 7.15. De bärjar mjukt och ökar lätt. Underbar träning som jag nu kommer sakna då jag börjar jobba på torsdag. Jag går in på 25% och gör så till sista oktober. Sen får vi se vad kroppen säger. Cecilia finns på holistictraining.se .Klicka er sedan fram till kalendariet där finns en länk som man kan följa. Träningen sker i Zoom. Det är helt ljuvligt och roligt.

Måndagen har annars en tom kalender för min del. Målet är att vara extra snäll mot mig då jag verkligen är slut idag. Vissa dagar är det så. Det krävs så lite ibland för att trigga igång hela systemet. En utmattning mina vänner är ingenting att leka med eller häckla om. Det är periodvis helt vidrigt. Acceptansen är nog svårast och att inse att det tar tid, det tar lång tid.

Tyngdtäcket är ljuvligt. Jag tycker det är lite väl varmt. Här kommer tantbiten in igen men jag älskar att linda in mig i det som en kåldolme. Sen vaknar jag nattetid och försöker slänga av mig det…………..hehehehehe……….It´s impossible.

Nu snabbdusch och sen eventuellt biltur till min favorit skoaffär för att dofta på skor. 😉

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s