Jag är utmattad

Inte dum i huvudet. Jag är liksom bara jag men tröttare och sätter numera mitt mående mer i första rummet. Säger nej! När jag inte vill eller känner att det blir för mycket.

Skälet till utmattning är ofta att du gör för mycket och framförallt inte för din egen skull. Du gör saker du tror att andra tycker du ska göra så att du duger. Otroligt vanligt och ni hör ju hur dumt det låter.

Jag är jag och här står, sitter eller går jag och duger. Helt fantastiskt. Den känslan är mycket mer angenäm. Det är ingen lätt inre resa men så värt det. Bara att öva på varje dag.

Vad skiljer sig då behovsmässigt? Vad vill jag? Jag vill vara i naturen. Robban ramlade typ av stolen när jag sa att jag vill vandra i Florarna. Jag vill gå dammen runt med rygga och fika. Helst av allt vill jag vara på ön och leva enkelt.

Hasa runt osminkad i mjuka, stora kläder, elda och njuta av lugnet. Jag vill skratta, hångla, kramas. Jag vill umgås med familj och vänner. Jag vill lära mig mer om andlighet och naturmedicin. Jag ska skriva en bok.

Jag längtar också till att träna styrka. Inte flås styrka utan ren styrketräning med lite flås inslag. Men mest av allt vill jag och ska jag slippa denna motor som går i ett i kroppen. Jag är på väg. Jag känner tillit och har tålamod ( ibland lite lite tålamod).

Ibland dippar jag av bara helv_te och sömnen vilm sig inte riktigt. Sover som en kratta. Får jag ordning på den blir det än bättre.

Dock är det så att jag är inte dum, puckad eller omyndigförklarad. Jag är utmattad och alldeles fantastisk precis så som jag är. Fab !!! Helt enkelt.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s