Helgen som rusade förbi.

Jag kan älska att hata dig för att jag älskar dig. Älskar dig men inte allt som är du. Älskar att vara nära dig men inte alltid inte alltid som nu.

Det skrev jag igår och sen kom jag liksom av mig. Helgen kom och gick. Stugan är i stort sett invintrad. Nu blir det dagsturer med fika eller lunch. Det känns helt ok att ha något att se fram emot och att spara ihop lite stålers för fortsatt fix.

Nu är ju vattnet avstängt också och det gör sitt till. Tänk så härligt det är att vi har vatten, fri tillgång Eller fri och fri? Östhammarskommun har Sveriges dyraste vatten.

Lördagen tillbringade jag på bryggan och i skogen. Gick runt i mina stora, gamla, röda stövlar och mådde gott. Älskar skogen, tystnaden och vattnet. Hittade någon enstaka höstkantarell. Satt på en sten mitt i skogen och filosoferade.

Sen skrev jag de översta raderna igår men kom av mig. Att leva med en människa i dryga 30 år innebär inte att jag alltid lallar runt på rosa små fluffelifluffiga moln. Denna helg har varit lite sådan. Jag älskar karln men inte alltid allt som är han. Idag känns det bättre.

Oftast vet jag att min ilska kommer ut rädsla och frustration. Jag vet att det handlar om mig. Det gör mig inte alltid rationell och eftertänksam. Denna lördag ville jag stoppa en strumpa i munnen på honom och hålla för hans näsa. Istället hade jag högsta volym på teven. Det är inte lätt att fly när du lever på 28 kvm.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s