Ledig onsdag.

Jag vaknar vid 8 fylld av drömmar. Inatt har jag slagit någon form av drömrekord. Hel snurrigt och intressant.

Jag tassar upp ser mig själv i spegeln och tänker: Who are you? 😁. På med vatten och första muggen kaffe är på gång. Rullar ut yogamattan, tänder ljus, hämtar kristaller för att sedan landa i lotus.

Rör försiktigt igång kroppen men idag är det omöjligt att få tyst på knoppen. Vi har nämligen totalstopp i avloppet under huset igen. Jag ska ringa hit slamsugarbilen. Jag sitter kvar en stund på mattan, djupandas och landar.

Nu är frukosten intagen, jag har felanmält och väntar på att de hör av sig. Vi ska ut på ön och bogsera hem vinterbåten. När isarna lagt sig ror vi över sundet och promenerar dryga 2 km till stugan. Idag tänker vi luncha där ute.

Idag behöver jag inte klä på mig allt jag hittar för båtfärden. Hyfsat varmt ute. Kom att tänka på vår brygga och frost/is. Vi har som en spång till en början. Är det lågvatten är spången hög. Är det då halt när vi ska i båten lär jag glida ut i vattnet. Får ha broddar ☺️.

Snart är det vår igen. Först ska julen passera. Sen kan livet återgå till den ljusa sidan. Dock jobbar jag dagligen med att tänka: Denna dagen ett liv. Förbrukar värmeljus i en rasande takt.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s